Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g134g171kcal19.9g0g12g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g9g25kcal0.7g4.6g0.5g0.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 33g21kcal1.1g1.6g1.2g0g
Korppujauho 8.3g31kcal0.9g6.2g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g671kcal52.2g26.6g43g3.2g
Valittu annoskoko278g336kcal26.1g13.3g21.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna139g168kcal13.1g6.7g10.8g0.8g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113422