Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1335g1709kcal198.9g0g120.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g93g252kcal7g45.8g4.7g9.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 334g214kcal10.7g16.1g11.7g0g
Korppujauho 83g306kcal8.8g62.5g0.9g4.4g
Kananmuna kuorineen punnittu300g379kcal33g0.9g27g0g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g50g451kcal0g0g50.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5560g6709kcal521.2g266.6g429.6g33g
Valittu annoskoko2780g3355kcal260.6g133.3g214.8g16.5g
Annoskoko puolitettuna1390g1677kcal130.3g66.7g107.4g8.3g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113422