Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1600g2048kcal238.4g0g144g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g112g302kcal8.4g54.9g5.6g11.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 400g257kcal12.8g19.3g14g0g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Kananmuna kuorineen punnittu360g454kcal39.6g1.1g32.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g60g540kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6664g8042kcal624.6g319.6g514.8g39.8g
Valittu annoskoko3332g4021kcal312.3g159.8g257.4g19.9g
Annoskoko puolitettuna1666g2010kcal156.2g79.9g128.7g10g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113422