Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g2136g2734kcal318.2g0g192.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g150g404kcal11.2g73.3g7.5g15g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 534g343kcal17.1g25.7g18.7g0.1g
Korppujauho 134g489kcal14g100g1.4g7.1g
Kananmuna kuorineen punnittu481g606kcal52.9g1.4g43.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 668g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g80g721kcal0g0g80.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8896g10735kcal833.8g426.4g687.4g53.4g
Valittu annoskoko4448g5368kcal416.9g213.2g343.7g26.7g
Annoskoko puolitettuna2224g2684kcal208.5g106.6g171.9g13.4g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113422