Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g267g342kcal39.8g0g24g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g19g51kcal1.4g9.2g0.9g1.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 67g43kcal2.1g3.2g2.3g0g
Korppujauho 17g61kcal1.8g12.5g0.2g0.9g
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1112g1342kcal104.2g53.4g85.8g6.8g
Valittu annoskoko556g671kcal52.1g26.7g42.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna278g336kcal26.1g13.4g21.5g1.7g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113422