Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g334g427kcal49.7g0g30g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g23g63kcal1.8g11.4g1.2g2.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 83g54kcal2.7g4g2.9g0g
Korppujauho 21g76kcal2.2g15.6g0.2g1.1g
Kananmuna kuorineen punnittu75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g13g113kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1390g1677kcal130.4g66.4g107.4g8.2g
Valittu annoskoko695g839kcal65.2g33.2g53.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna348g419kcal32.6g16.6g26.9g2.1g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113422