Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g400g512kcal59.6g0g36g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g28g76kcal2.1g13.7g1.4g2.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Kananmuna kuorineen punnittu90g113kcal9.9g0.3g8.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1666g2010kcal156g79.8g128.8g9.8g
Valittu annoskoko833g1005kcal78g39.9g64.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna417g503kcal39g20g32.2g2.5g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113422