Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g467g598kcal69.6g0g42.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g33g88kcal2.5g16g1.6g3.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 117g75kcal3.7g5.6g4.1g0g
Korppujauho 29g107kcal3.1g21.9g0.3g1.5g
Kananmuna kuorineen punnittu105g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g18g158kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1946g2348kcal182.6g93.2g150.4g11.6g
Valittu annoskoko973g1174kcal91.3g46.6g75.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna487g587kcal45.7g23.3g37.6g2.9g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113422