Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki100g90kcal15g2.5g2g0g
Sipuli kuivattu 10g27kcal1.1g3.5g0.2g3.5g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g1144kcal72.4g88.6g51.2g15.4g
Valittu annoskoko670g572kcal36.2g44.3g25.6g7.7g
Annoskoko puolitettuna335g286kcal18.1g22.2g12.8g3.9g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113470