Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)400g640kcal76g0g36g0g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Curry Paste red, Aroy-D15g16kcal0.6g2.1g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 80g14kcal1.7g0.2g0.2g1.9g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow100g50kcal0.4g12g0.1g0g
Flora culinesse5g37kcal0g0g4.1g0g
Fraiche 5% Valio100g90kcal4g7.6g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Kookosmaito 80g167kcal1.6g2.2g17.1g0.4g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g2199kcal175g80.4g126.8g9.2g
Valittu annoskoko1100g1100kcal87.5g40.2g63.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna550g550kcal43.8g20.1g31.7g2.3g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586