Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 800g281kcal37g15.6g2.4g20g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g250g300kcal8.5g9g25g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio11g27kcal1.9g0.3g2.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g80g224kcal15.2g0g17.6g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4162g2026kcal128.6g61.6g127.2g44g
Valittu annoskoko2081g1013kcal64.3g30.8g63.6g22g
Annoskoko puolitettuna1041g507kcal32.2g15.4g31.8g11g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169