Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 418g495kcal91.9g0g13.8g0g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen25g180kcal0.3g0.3g20g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)250g213kcal2.5g8.8g17.5g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g40g148kcal0.4g33.7g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g2127kcal192.4g94g105.4g3.4g
Valittu annoskoko1320g1064kcal96.2g47g52.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna660g532kcal48.1g23.5g26.4g0.9g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391