Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 522g619kcal114.8g0g17.2g0g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Oivariini, 80 normaalisuolainen31g225kcal0.3g0.3g25g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)313g266kcal3.1g11g21.9g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g50g185kcal0.5g42.1g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3300g2659kcal240.2g117.4g131.6g4g
Valittu annoskoko1650g1329kcal120.1g58.7g65.8g2g
Annoskoko puolitettuna825g665kcal60.1g29.4g32.9g1g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391