Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 626g743kcal137.8g0g20.7g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen38g270kcal0.4g0.4g30g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)376g319kcal3.8g13.1g26.3g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g60g222kcal0.6g50.5g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.5g4.3kcal0.2g0.6g0g0.4g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g3191kcal288.6g140.8g158g4.8g
Valittu annoskoko1980g1595kcal144.3g70.4g79g2.4g
Annoskoko puolitettuna990g798kcal72.2g35.2g39.5g1.2g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391