Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 731g867kcal160.8g0g24.1g0g
Sipuli 140g42kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen44g316kcal0.4g0.4g35.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)438g372kcal4.4g15.3g30.7g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g70g259kcal0.7g58.9g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0g0.5g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g3723kcal336.6g164g184.6g5.8g
Valittu annoskoko2310g1861kcal168.3g82g92.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna1155g931kcal84.2g41g46.2g1.5g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.5g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391