Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 834g989kcal183.5g0g27.5g0g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Oivariini, 80 normaalisuolainen50g360kcal0.5g0.5g40g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)500g425kcal5g17.5g35g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g80g296kcal0.8g67.2g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5272g4248kcal384g187.4g210.4g6.4g
Valittu annoskoko2636g2124kcal192g93.7g105.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna1318g1062kcal96g46.9g52.6g1.6g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391