Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 835g990kcal183.8g0g27.6g0g
Sipuli 160g49kcal2g7.7g0.3g2.7g
Oivariini, 80 normaalisuolainen50g361kcal0.5g0.5g40.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)501g426kcal5g17.5g35.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g80g296kcal0.8g67.3g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1002g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g4254kcal384.6g187.6g211g6.4g
Valittu annoskoko2640g2127kcal192.3g93.8g105.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna1320g1064kcal96.2g46.9g52.8g1.6g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391