Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 940g1114kcal206.7g0g31g0g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen56g406kcal0.6g0.6g45.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)563g479kcal5.6g19.7g39.4g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g90g334kcal0.9g75.7g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1127g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.3g6.4kcal0.2g1g0g0.6g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5940g4786kcal432.6g211.4g237.2g7.4g
Valittu annoskoko2970g2393kcal216.3g105.7g118.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna1485g1197kcal108.2g52.9g59.3g1.9g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391