Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 1044g1238kcal229.7g0g34.5g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen63g451kcal0.6g0.6g50.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)626g532kcal6.3g21.9g43.8g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g100g371kcal1g84.1g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1252g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.5g7.1kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g5318kcal480.8g234.6g263.8g8.2g
Valittu annoskoko3300g2659kcal240.4g117.3g131.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna1650g1330kcal120.2g58.7g66g2.1g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391