Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 209g247kcal45.9g0g6.9g0g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Oivariini, 80 normaalisuolainen13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)125g106kcal1.2g4.4g8.7g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g20g74kcal0.2g16.8g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1318g1062kcal96g46.8g52.6g1.6g
Valittu annoskoko659g531kcal48g23.4g26.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna330g266kcal24g11.7g13.2g0.4g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391