Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 313g371kcal68.9g0g10.3g0g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen19g135kcal0.2g0.2g15g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)188g160kcal1.9g6.6g13.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g30g111kcal0.3g25.2g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g1595kcal144.4g70.4g78.8g2.4g
Valittu annoskoko990g798kcal72.2g35.2g39.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna495g399kcal36.1g17.6g19.7g0.6g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391