Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1600g1792kcal352g0g48g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 100g70kcal1.3g11.3g1.3g3.9g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Mustapippuri 50g140kcal5.5g19.2g1.7g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4300g5775kcal857.6g61g238g34.4g
Valittu annoskoko2150g2888kcal428.8g30.5g119g17.2g
Annoskoko puolitettuna1075g1444kcal214.4g15.3g59.5g8.6g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524