Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pannuleipä, siemenillä

Sekoita hiutaleet ja siemenet 42 asteiseen veteen.

Lisää sämpylä- tai grahamjauhot, joihin on sekoitettu suola ja hiiva.

Anna nousta n. 15 min tai kunnes taikinan juuri kuplii.

Sekoita joukkoon siirappi ja vehnäjauhot ja viimeiseksi öljy (voi siis käyttää 1dl mitä vain öljyä, minä nyt vain käytin pullon pohjat tähän).

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille (tulee aika ohutta leipää) tai hieman tätä pienemmälle pellille paksumman leivän saamiseksi.

-voitele halutessasi munalla ja sirottele päälle siemeniä tai hiutaleita.

Paista 225 asteessa 20-25 asteessa.

-kaurahiutaleet voi hyvin korvata ruishiutaleilla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g1.4g5kcal0.6g0.6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 7g0.1kcal0g0g0g0g
Siirappi 40g121kcal0g29.6g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl80g272kcal11.2g44.8g5.4g8.8g
Pellavansiemenrouhe,Risetti30g150kcal7.5g10g8.6g8.5g
Auringonkukansiemen 100g594kcal23g12.6g49.5g6g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka130g449kcal16.9g85.8g3.5g5.2g
Vehnäjauho puolikarkea 455g1561kcal46.4g318.5g5.5g15.9g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2867g7894kcal211.2g1003.8g325.2g88.8g
Valittu annoskoko1433g3947kcal105.6g501.9g162.6g44.4g
Annoskoko puolitettuna717g1974kcal52.8g251g81.3g22.2g
Arvot/100g100g275kcal7.4g35g11.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114625