Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 120g171kcal15g0.4g12.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki100g56kcal8.5g5g0.2g0g
Fiber husk (1rkl=10g)10g1kcal0.2g0g0.1g8.5g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g20g115kcal3.5g1.4g9.9g2.4g
Kauralese 50g180kcal9g22.8g3.9g8.8g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g50g300kcal10.5g3.3g27g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%120g276kcal34.8g3g14.4g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g2233kcal164g79.4g135.6g39.6g
Valittu annoskoko480g1116kcal82g39.7g67.8g19.8g
Annoskoko puolitettuna240g558kcal41g19.9g33.9g9.9g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658