Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 600g455kcal11.2g92.5g1.2g6g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g300g378kcal15g8.4g31.5g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli, tuore, silputtu8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto150g495kcal40.5g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2366g2748kcal138.2g217.6g138g17.4g
Valittu annoskoko1183g1374kcal69.1g108.8g69g8.7g
Annoskoko puolitettuna592g687kcal34.6g54.4g34.5g4.4g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314