Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen250g348kcal47.5g0g17.5g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g500g175kcal5g32.5g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g1160kcal106.4g69.8g50.2g1.8g
Valittu annoskoko805g580kcal53.2g34.9g25.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna403g290kcal26.6g17.5g12.6g0.5g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413