Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g300g1800kcal63g19.8g162g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Emmental, punaleima 17%200g580kcal68g0g34g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 15g42kcal0.3g0.5g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g4861kcal263.2g44.4g400.4g0g
Valittu annoskoko520g2430kcal131.6g22.2g200.2g0g
Annoskoko puolitettuna260g1215kcal65.8g11.1g100.1g0g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115884