Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g400g280kcal64g0g1.2g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5g8.5kcal0.4g1.6g0g0g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.3g2.6g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g10g26kcal1g1g2g0.2g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g370g130kcal3.7g25.2g1.9g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g15g133kcal0g0g15g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g5g11kcal0g2.2g0g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g1269kcal143.8g72.8g41.4g11.6g
Valittu annoskoko1020g634kcal71.9g36.4g20.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna510g317kcal36g18.2g10.4g2.9g
Arvot/100g100g62kcal7g3.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928