Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Lehtiselleri 50g6.4kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow800g160kcal8g28g3.2g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g70g70kcal2.8g14g0.3g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g7g7.9kcal0g1.6g0g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2276g892kcal27g119.6g36g9.8g
Valittu annoskoko1138g446kcal13.5g59.8g18g4.9g
Annoskoko puolitettuna569g223kcal6.8g29.9g9g2.5g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116063