Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g20g78kcal0g19.4g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g50g48kcal0.6g9.1g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g40g360kcal0g0g40g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana820g1134kcal9g85.8g81.2g10.2g
Valittu annoskoko410g567kcal4.5g42.9g40.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna205g283kcal2.3g21.5g20.3g2.6g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234