Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g5g45kcal0g0g5g0g
Tomaatti 100g23kcal0.6g3.5g0.3g1.4g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus50g70kcal1.5g1g6.5g0g
Kesäkurpitsa450g77kcal1.8g11.3g2.7g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1210g429kcal7.8g31.6g29g9g
Valittu annoskoko605g214kcal3.9g15.8g14.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna303g107kcal2g7.9g7.3g2.3g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281