Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g1756g1668kcal122.9g263.4g17.6g140.5g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g1756g1756kcal140.5g263.4g14g140.5g
Sipuli (kuorittu)763g206kcal9.9g36.6g1.5g13g
Vesi, vesijohtovesi 3817g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g115g86kcal8.6g10.9g0.6g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g15g70kcal0.1g0.1g7.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl191g162kcal2.7g8.4g13.4g0g
Ruokakerma ingman 5%1527g1298kcal53.4g91.6g76.3g0g
Valkosipuli 61g66kcal4.8g10g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10624kcal685.8g1368.8g263.2g590.6g
Valittu annoskoko10000g5312kcal342.9g684.4g131.6g295.3g
Annoskoko puolitettuna5000g2656kcal171.5g342.2g65.8g147.7g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295