Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g288g273kcal20.1g43.1g2.9g23g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g288g288kcal23g43.1g2.3g23g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g19g14kcal1.4g1.8g0.1g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g2.5g12kcal0g0g1.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl31g27kcal0.4g1.4g2.2g0g
Ruokakerma ingman 5%250g213kcal8.8g15g12.5g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3275g1740kcal112.2g224g43.4g96.6g
Valittu annoskoko1638g870kcal56.1g112g21.7g48.3g
Annoskoko puolitettuna819g435kcal28.1g56g10.9g24.2g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295