Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g345g328kcal24.1g51.7g3.4g27.6g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g345g345kcal27.6g51.7g2.8g27.6g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g23g17kcal1.7g2.1g0.1g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g3g14kcal0g0g1.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl38g32kcal0.5g1.7g2.6g0g
Ruokakerma ingman 5%300g255kcal10.5g18g15g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3930g2088kcal134.6g268.8g51.6g116.2g
Valittu annoskoko1965g1044kcal67.3g134.4g25.8g58.1g
Annoskoko puolitettuna983g522kcal33.7g67.2g12.9g29.1g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295