Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g403g382kcal28.2g60.4g4g32.2g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g403g403kcal32.2g60.4g3.2g32.2g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g26g20kcal2g2.5g0.1g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g3.5g16kcal0g0g1.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl44g37kcal0.6g1.9g3.1g0g
Ruokakerma ingman 5%350g298kcal12.3g21g17.5g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4585g2436kcal157.4g313.8g60.4g135.4g
Valittu annoskoko2293g1218kcal78.7g156.9g30.2g67.7g
Annoskoko puolitettuna1146g609kcal39.4g78.5g15.1g33.9g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295