Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g518g492kcal36.2g77.6g5.2g41.4g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g518g518kcal41.4g77.6g4.1g41.4g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 1125g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g34g25kcal2.5g3.2g0.2g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g4.5g21kcal0g0g2.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl56g48kcal0.8g2.5g3.9g0g
Ruokakerma ingman 5%450g383kcal15.8g27g22.5g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5895g3131kcal202g403.2g77.6g174g
Valittu annoskoko2948g1566kcal101g201.6g38.8g87g
Annoskoko puolitettuna1474g783kcal50.5g100.8g19.4g43.5g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295