Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g575g546kcal40.2g86.2g5.7g46g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g575g575kcal46g86.2g4.6g46g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Vesi, vesijohtovesi 1250g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g38g28kcal2.8g3.6g0.2g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g5g23kcal0g0g2.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl63g53kcal0.9g2.8g4.4g0g
Ruokakerma ingman 5%500g425kcal17.5g30g25g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6550g3479kcal224.6g448.2g86g193.4g
Valittu annoskoko3275g1740kcal112.3g224.1g43g96.7g
Annoskoko puolitettuna1638g870kcal56.2g112.1g21.5g48.4g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295