Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g690g656kcal48.3g103.5g6.9g55.2g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g690g690kcal55.2g103.5g5.5g55.2g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g45g34kcal3.4g4.3g0.2g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g6g28kcal0g0g3.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl75g64kcal1.1g3.3g5.3g0g
Ruokakerma ingman 5%600g510kcal21g36g30g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7860g4175kcal269.6g537.8g103.4g232g
Valittu annoskoko3930g2088kcal134.8g268.9g51.7g116g
Annoskoko puolitettuna1965g1044kcal67.4g134.5g25.9g58g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295