Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g805g765kcal56.3g120.7g8g64.4g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g805g805kcal64.4g120.7g6.4g64.4g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Vesi, vesijohtovesi 1750g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g53g39kcal3.9g5g0.3g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g7g32kcal0g0g3.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl88g74kcal1.2g3.9g6.1g0g
Ruokakerma ingman 5%700g595kcal24.5g42g35g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9170g4871kcal314.2g627.4g120.6g270.8g
Valittu annoskoko4585g2436kcal157.1g313.7g60.3g135.4g
Annoskoko puolitettuna2293g1218kcal78.6g156.9g30.2g67.7g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295