Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g920g874kcal64.4g138g9.2g73.6g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g920g920kcal73.6g138g7.4g73.6g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g60g45kcal4.5g5.7g0.3g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g8g37kcal0g0g4.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Ruokakerma ingman 5%800g680kcal28g48g40g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10480g5567kcal359.2g717g138g309.4g
Valittu annoskoko5240g2784kcal179.6g358.5g69g154.7g
Annoskoko puolitettuna2620g1392kcal89.8g179.3g34.5g77.4g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295