Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g1035g983kcal72.4g155.2g10.3g82.8g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g1035g1035kcal82.8g155.2g8.3g82.8g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Vesi, vesijohtovesi 2250g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g68g51kcal5.1g6.4g0.3g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g9g41kcal0g0g4.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl113g96kcal1.6g5g7.9g0g
Ruokakerma ingman 5%900g765kcal31.5g54g45g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11790g6263kcal404.2g806.6g155g348.2g
Valittu annoskoko5895g3131kcal202.1g403.3g77.5g174.1g
Annoskoko puolitettuna2948g1566kcal101.1g201.7g38.8g87.1g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295