Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g115g109kcal8g17.2g1.1g9.2g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g115g115kcal9.2g17.2g0.9g9.2g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g7.5g5.6kcal0.6g0.7g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1g4.6kcal0g0g0.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl13g11kcal0.2g0.6g0.9g0g
Ruokakerma ingman 5%100g85kcal3.5g6g5g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1310g696kcal45g89.6g17g38.8g
Valittu annoskoko655g348kcal22.5g44.8g8.5g19.4g
Annoskoko puolitettuna328g174kcal11.3g22.4g4.3g9.7g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295