Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g1150g1093kcal80.5g172.5g11.5g92g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g1150g1150kcal92g172.5g9.2g92g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Vesi, vesijohtovesi 2500g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g75g56kcal5.6g7.1g0.4g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g10g46kcal0g0g5.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl125g106kcal1.8g5.5g8.8g0g
Ruokakerma ingman 5%1000g850kcal35g60g50g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13100g6959kcal449.2g896.2g172.4g386.6g
Valittu annoskoko6550g3479kcal224.6g448.1g86.2g193.3g
Annoskoko puolitettuna3275g1740kcal112.3g224.1g43.1g96.7g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295