Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g1380g1311kcal96.6g207g13.8g110.4g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g1380g1380kcal110.4g207g11g110.4g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g90g68kcal6.8g8.6g0.5g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g12g55kcal0.1g0.1g6.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl150g128kcal2.1g6.6g10.5g0g
Ruokakerma ingman 5%1200g1020kcal42g72g60g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15720g8350kcal539.2g1075.8g206.8g464g
Valittu annoskoko7860g4175kcal269.6g537.9g103.4g232g
Annoskoko puolitettuna3930g2088kcal134.8g269g51.7g116g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295