Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g1610g1530kcal112.7g241.5g16.1g128.8g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g1610g1610kcal128.8g241.5g12.9g128.8g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Vesi, vesijohtovesi 3500g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g105g79kcal7.9g10g0.5g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g14g64kcal0.1g0.1g7.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl175g149kcal2.5g7.7g12.3g0g
Ruokakerma ingman 5%1400g1190kcal49g84g70g0g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18340g9742kcal629g1255g241.2g541.4g
Valittu annoskoko9170g4871kcal314.5g627.5g120.6g270.7g
Annoskoko puolitettuna4585g2436kcal157.3g313.8g60.3g135.4g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295