Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g173g164kcal12.1g25.9g1.7g13.8g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g173g173kcal13.8g25.9g1.4g13.8g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g11g8.4kcal0.8g1.1g0.1g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1.5g6.9kcal0g0g0.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl19g16kcal0.3g0.8g1.3g0g
Ruokakerma ingman 5%150g128kcal5.3g9g7.5g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1965g1044kcal67.6g134.6g26g58g
Valittu annoskoko983g522kcal33.8g67.3g13g29g
Annoskoko puolitettuna491g261kcal16.9g33.7g6.5g14.5g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295