Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka210g641kcal20.4g128.1g4.2g31.5g
Puolukka 200g78kcal0.9g13.6g1g5.2g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 200g152kcal3.7g30.8g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1226g1739kcal50g345g11.2g77.4g
Valittu annoskoko613g870kcal25g172.5g5.6g38.7g
Annoskoko puolitettuna307g435kcal12.5g86.3g2.8g19.4g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116480