Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Korppujauho 40g147kcal4.2g30g0.4g2.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)100g85kcal1g3.5g7g0g
Voileipäkinkku,snellman24g25kcal4.3g0.2g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Puolukka 120g47kcal0.5g8.2g0.6g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1608g2297kcal187.2g89.4g128.8g12.2g
Valittu annoskoko804g1148kcal93.6g44.7g64.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna402g574kcal46.8g22.4g32.2g3.1g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514