Lasagne
Lasagne
Jauhelihakastike
400 g jauhelihaa (naudanpaisti, 7%)
500 g tomaattimurskaa (Pirkka)
200 g sipulia
180 g porkkanaa
250 g vettä
11 g kasvisliemikuutio (Pirkka)
suolaa
pippurisekoitusta
jauhelihamaustetta
Juustokastike
50 g voita
65 g puolikarkeita jauhoja (Myllyn paras)
1 l rasvatonta maitoa (Arla)
150 g juustoraastetta (Pirkka, emmental + mozzarella raasteseos)
suolaa
(viherpippuria / valkopippuria / muskottipähkinää)
n. 150 g lasagnelevyjä (Myllyn paras)
30 g juustoraastetta pinnalle (Pirkka, emmental + mozzarella raasteseos)
Vuokaan ensin pohjalle jauhelihakastike, sitten juustokastike, sitten lasagnelevyt, kerroksia toistetaan, päällimmäiseksi juustokastike ja juustoraaste pinnalle.
Uuniin 175 °C, 50 min.
(Raakapaino = arviolta n. 1,5 * kypsäpaino.)
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa
Carin