Jauhelihamureke ala Mama (vähähiilarinen)
Sekoittele ensin kananmuna veden ja mausteiden kanssa sekä sulatetut suppilovahverot.
Lisää soijajauho, sekoita ja anna turvota/vetäytyä jonkin aikaa n. 15 minuuttia.
Lopuksi lisää jauheliha ja vaivaa taikina.
Jaa taikina kahteen osaa uunipellille kahdeksi pitkulaisen limpun malliseksi pötkylöksi kylmällä vedellä kostutetuin käsin.
Uuni 175 ja aika n. 45-60minuuttia.
Maustemääriä voi suurentaa ja mausteita lisätä oman makutottumuksen mukaan ja tuoreet mausteet antavat voimakkaamman maun kuin jauhe ja purkkiversiot.
Jos en käytä sieniä teen aina itse voimakkaammin maustetun version ainakin sipulilla lisättynä.
Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa
Arjamaria